Точки доступу Cisco Catalyst 9100 з інтелектуальними функціями, надійними засобами безпеки та високою продуктивністю будуть основою вашої мережі Wi-Fi 6 (802.11ax). Крім того, тепер Cisco пропонує нову точку доступу Wi-Fi 6 – Cisco Catalyst 9124.

Можливості та переваги. При збільшеній мобільності та збільшенні кількості пристроїв Інтернету речей як у вашій мережі, так і за її межами очікування щодо безпеки та швидкості високі як ніколи. Характеристики точок доступу Cisco Catalyst 9100 перевершують вимоги нового стандарту бездротового зв’язку Wi-Fi 6 та забезпечують ефективне використання радіочастот у середовищах високої щільності.

Інтелектуальні функції, реалізовані на базі технологій Cisco, допомагають виявляти загрози в зашифрованому трафіку для нейтралізації дій зловмисників. Також з легкістю можна відстежувати та контролювати мітки Bluetooth low energy (BLE) та Wi-Fi, маяки, а також інші датчики Інтернету речей за допомогою хмарної панелі моніторингу. А завдяки чудовій якості підключення, вбудованим засобам безпеки та аналітиці ваша мережа Wi-Fi 6 завжди працюватиме на вас.

Замовляйте точки доступу Cisco в офіційного дистриб’ютора: https://bit.ly/3sse5uP